De Huizenmarkt in Oostknollendam (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oostknollendam

Woningmarkt Oostknollendam

Oostknollendam is een plaats in de gemeente Wormerland. Deze plaats telt volgens het CBS 28.865 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostknollendam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 558.682 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 558.682
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Oostknollendam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oostknollendam is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oostknollendam kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oostknollendam

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostknollendam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oostknollendam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oostknollendam. Een eengezinswoning in Oostknollendam komt het meest (83%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oostknollendam

In Oostknollendam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oostknollendam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oostknollendam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oostknollendam
Binnenring: Nederland

Oostknollendam waar ligt dat?

Woningen te koop Oostknollendam

Wil je een huis kopen in Oostknollendam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oostknollendam . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oostknollendam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oostknollendam.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oostknollendam. Zoek je huurwoning in Oostknollendam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oostknollendam

Starterswoningen in Oostknollendam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oostknollendam zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oostknollendam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oostknollendam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oostknollendam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oostknollendam is 4.032 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.579 euro).

Leeftijden Oostknollendam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oostknollendam vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oostknollendam

Oostknollendam bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.