logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Jisp

Begrijp de huizenprijzen in Jisp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Jisp

Jisp is een plaats in de gemeente Wormerland. Deze plaats telt volgens het CBS 16.612 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jisp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 816.627 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 816.627
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Jisp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Jisp is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Jisp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Jisp.

Woningen recent verkocht in Jisp

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jisp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Jisp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Jisp. Een eengezinswoning in Jisp komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Jisp

In Jisp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Jisp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Jisp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Jisp

Starterswoningen in Jisp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Jisp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Jisp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Jisp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Jisp

Wil je een huis kopen in Jisp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Jisp . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Jisp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Jisp.

Bekijk alle koopwoningen in Jisp. Zoek je huurwoning in Jisp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Jisp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Jisp is 4.740 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.204 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Jisp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Jisp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Jisp

Jisp bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.