De Huizenmarkt in Jisp (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Jisp

Woningmarkt Jisp

Jisp is een plaats in de gemeente Wormerland. Deze plaats telt volgens het CBS 28.865 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jisp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.094.666 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 1.094.666
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Jisp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Jisp is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Jisp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Jisp

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jisp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Jisp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Jisp. Een eengezinswoning in Jisp komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Jisp

In Jisp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Jisp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Jisp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Jisp
Binnenring: Nederland

Jisp waar ligt dat?

Woningen te koop Jisp

Wil je een huis kopen in Jisp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Jisp . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Jisp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Jisp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Jisp. Zoek je huurwoning in Jisp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Jisp

Starterswoningen in Jisp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Jisp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Jisp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Jisp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Jisp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Jisp is 5.283 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.542 euro).

Leeftijden Jisp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Jisp vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Jisp

Jisp bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.