Huizenprijzen en de huizenmarkt in Wormer

Begrijp de huizenprijzen in Wormer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Wormer

Wormer is een plaats in de gemeente Wormerland. Deze plaats telt volgens het CBS 28.865 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wormer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 463.179 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 31
Gemiddelde vraagprijs € 463.179
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Wormer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wormer is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wormer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wormer.

Woningen recent verkocht in Wormer

Er zijn recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wormer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wormer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wormer. Een eengezinswoning in Wormer komt het meest (58%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wormer

In Wormer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wormer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wormer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Wormer

Starterswoningen in Wormer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Wormer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wormer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Wormer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Wormer

Wil je een huis kopen in Wormer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wormer . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wormer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wormer.

Bekijk alle koopwoningen in Wormer. Zoek je huurwoning in Wormer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Wormer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wormer is 4.130 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.008 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Wormer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wormer vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Wormer

Wormer bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.