Huizenprijzen en de huizenmarkt in Dingemansstraatje in Huijbergen

Begrijp de huizenprijzen in Dingemansstraatje te Huijbergen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dingemansstraatje te Huijbergen

Dingemansstraatje is een straat in de plaats Huijbergen binnen de gemeente Woensdrecht . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dingemansstraatje in Huijbergen. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.083.313
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Dingemansstraatje

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dingemansstraatje is 99 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dingemansstraatje kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dingemansstraatje

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dingemansstraatje. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dingemansstraatje.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Dingemansstraatje. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Dingemansstraatje

In Dingemansstraatje wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dingemansstraatje

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dingemansstraatje (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Dingemansstraatje te Huijbergen

Starterswoningen in Dingemansstraatje te Huijbergen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Dingemansstraatje te Huijbergen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dingemansstraatje te Huijbergen zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dingemansstraatje te Huijbergen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dingemansstraatje te Huijbergen

Wil je een huis kopen in Dingemansstraatje te Huijbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dingemansstraatje te Huijbergen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dingemansstraatje alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dingemansstraatje.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Dingemansstraatje te Huijbergen.

Bekijk alle koopwoningen in Dingemansstraatje te Huijbergen. Zoek je huurwoning in Dingemansstraatje te Huijbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dingemansstraatje

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dingemansstraatje is 3.199 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.063 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dingemansstraatje

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dingemansstraatje vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Dingemansstraatje in Huijbergen

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Dingemansstraatje te Huijbergen.

Adres Postcode Status
Dingemansstraatje 4 4635 RZ Niet beschikbaar