Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Dwingeloo in Dwingeloo

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Dwingeloo Westerveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Dwingeloo Westerveld

Verspreide huizen Dwingeloo is een buurt in de wijk Dwingeloo en plaats Dwingeloo binnen de gemeente Westerveld. Deze buurt telt volgens het CBS 2.755 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Dwingeloo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 589.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 589.000
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Dwingeloo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Dwingeloo is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Dwingeloo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Dwingeloo.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Dwingeloo

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Dwingeloo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Dwingeloo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Dwingeloo. Een bungalow in Verspreide huizen Dwingeloo komt het meest (33%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Dwingeloo

In Verspreide huizen Dwingeloo wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Dwingeloo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Dwingeloo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Dwingeloo

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Dwingeloo vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Dwingeloo Westerveld

Starterswoningen in Verspreide huizen Dwingeloo Westerveld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Dwingeloo Westerveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Dwingeloo Westerveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Dwingeloo Westerveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Dwingeloo Westerveld

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Dwingeloo Westerveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Dwingeloo Westerveld . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Dwingeloo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Dwingeloo.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Dwingeloo Westerveld.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Dwingeloo Westerveld. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Dwingeloo Westerveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Dwingeloo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Dwingeloo is 3.202 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Dwingeloo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Dwingeloo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Dwingeloo

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Dwingeloo. De buurt zelf valt binnen de wijk Dwingeloo in de gemeente Westerveld.

Dwingelo Westeinde Stroovledder Dwingelderveld Verspreide huizen Dwingeloo

Alle straten van Verspreide huizen Dwingeloo

Verspreide huizen Dwingeloo bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.