Huizenprijzen en de huizenmarkt Stroovledder in Dwingeloo

Begrijp de huizenprijzen in Stroovledder Westerveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Stroovledder Westerveld

Stroovledder is een buurt in de wijk Dwingeloo en plaats Dwingeloo binnen de gemeente Westerveld. Deze buurt telt volgens het CBS 2.755 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stroovledder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.088.451 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.088.451
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Stroovledder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stroovledder is 76 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stroovledder kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Stroovledder

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stroovledder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stroovledder.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Stroovledder. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stroovledder. Een woonboerderij in Stroovledder komt het meest (60%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stroovledder

In Stroovledder wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stroovledder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stroovledder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Stroovledder

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Stroovledder vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Huizenprijzen in Stroovledder Westerveld

Starterswoningen in Stroovledder Westerveld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Stroovledder Westerveld zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stroovledder Westerveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Stroovledder Westerveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Stroovledder Westerveld

Wil je een huis kopen in Stroovledder Westerveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stroovledder Westerveld . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Stroovledder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stroovledder.

Bekijk alle koopwoningen in Stroovledder Westerveld. Zoek je huurwoning in Stroovledder Westerveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Stroovledder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stroovledder is 3.920 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.193 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Stroovledder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stroovledder vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Stroovledder

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Stroovledder. De buurt zelf valt binnen de wijk Dwingeloo in de gemeente Westerveld.

Dwingelo Westeinde Stroovledder Dwingelderveld Verspreide huizen Dwingeloo