Huizenprijzen en de huizenmarkt Westeinde in Dwingeloo

Begrijp de huizenprijzen in Westeinde Westerveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Westeinde Westerveld

Westeinde is een buurt in de wijk Dwingeloo en plaats Dwingeloo binnen de gemeente Westerveld. Deze buurt telt volgens het CBS 2.755 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westeinde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.067.282 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.067.282
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Westeinde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westeinde is 99 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Westeinde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Westeinde

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westeinde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Westeinde.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Westeinde. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Westeinde. Een woonboerderij in Westeinde komt het meest (73%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Westeinde

In Westeinde wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Westeinde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Westeinde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Westeinde

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Westeinde vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Huizenprijzen in Westeinde Westerveld

Starterswoningen in Westeinde Westerveld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Westeinde Westerveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Westeinde Westerveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Westeinde Westerveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Westeinde Westerveld

Wil je een huis kopen in Westeinde Westerveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Westeinde Westerveld . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Westeinde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Westeinde.

Bekijk alle koopwoningen in Westeinde Westerveld. Zoek je huurwoning in Westeinde Westerveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Westeinde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Westeinde is 3.175 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.873 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Westeinde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Westeinde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Westeinde

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Westeinde. De buurt zelf valt binnen de wijk Dwingeloo in de gemeente Westerveld.

Dwingelo Westeinde Stroovledder Dwingelderveld Verspreide huizen Dwingeloo

Alle straten van Westeinde

Westeinde bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Westeinde