Huizenprijzen en de huizenmarkt in Looweg in Dwingeloo

Begrijp de huizenprijzen in Looweg te Dwingeloo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Looweg te Dwingeloo

Looweg is een straat in de plaats Dwingeloo binnen de gemeente Westerveld . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Looweg in Dwingeloo. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 589.000
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Looweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Looweg is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Looweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Looweg.

Woningen recent verkocht in Looweg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Looweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Looweg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Looweg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Looweg

In Looweg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Looweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Looweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Looweg te Dwingeloo

Starterswoningen in Looweg te Dwingeloo zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Looweg te Dwingeloo zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Looweg te Dwingeloo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Looweg te Dwingeloo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Looweg te Dwingeloo

Wil je een huis kopen in Looweg te Dwingeloo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Looweg te Dwingeloo . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Looweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Looweg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Looweg te Dwingeloo.

Bekijk alle koopwoningen in Looweg te Dwingeloo. Zoek je huurwoning in Looweg te Dwingeloo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Looweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Looweg is 4.035 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.785 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Looweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Looweg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Looweg in Dwingeloo

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Looweg te Dwingeloo.

Adres Postcode Status
Looweg 1 7991 RZ Niet beschikbaar
Looweg 2 7991 RZ Niet beschikbaar
Looweg 3 7991 RZ Niet beschikbaar
Looweg 4 7991 RZ Niet beschikbaar
Looweg 6 7991 RZ Niet beschikbaar