Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied Dreumel in Dreumel

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Dreumel West Maas en Waal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitengebied Dreumel West Maas en Waal

Buitengebied Dreumel is een buurt in de wijk Dreumel en plaats Dreumel binnen de gemeente West Maas en Waal. Deze buurt telt volgens het CBS 3.400 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Dreumel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 749.343 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 749.343
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Dreumel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Dreumel is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Dreumel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Dreumel.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Dreumel

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Dreumel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Dreumel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Dreumel. Een eengezinswoning in Buitengebied Dreumel komt het meest (55%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Dreumel

In Buitengebied Dreumel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Dreumel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Dreumel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Buitengebied Dreumel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitengebied Dreumel vergeleken met de West Maas en Waal en Nederland.

Huizenprijzen in Buitengebied Dreumel West Maas en Waal

Starterswoningen in Buitengebied Dreumel West Maas en Waal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Dreumel West Maas en Waal zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Dreumel West Maas en Waal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied Dreumel West Maas en Waal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied Dreumel West Maas en Waal

Wil je een huis kopen in Buitengebied Dreumel West Maas en Waal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Dreumel West Maas en Waal . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Dreumel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Dreumel.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Dreumel West Maas en Waal. Zoek je huurwoning in Buitengebied Dreumel West Maas en Waal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitengebied Dreumel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Dreumel is 3.626 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.504 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitengebied Dreumel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Dreumel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Dreumel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Dreumel. De buurt zelf valt binnen de wijk Dreumel in de gemeente West Maas en Waal.

Kern Dreumel Buitengebied Dreumel

Alle straten van Buitengebied Dreumel

Buitengebied Dreumel bestaat uit 22 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.