Huizenprijzen en de huizenmarkt Kern Dreumel in Dreumel

Begrijp de huizenprijzen in Kern Dreumel West Maas en Waal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kern Dreumel West Maas en Waal

Kern Dreumel is een buurt in de wijk Dreumel en plaats Dreumel binnen de gemeente West Maas en Waal. Deze buurt telt volgens het CBS 3.400 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Dreumel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 507.328 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 507.328
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Kern Dreumel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kern Dreumel is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kern Dreumel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kern Dreumel.

Woningen recent verkocht in Kern Dreumel

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Dreumel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kern Dreumel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kern Dreumel. Een eengezinswoning in Kern Dreumel komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kern Dreumel

In Kern Dreumel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kern Dreumel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kern Dreumel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Kern Dreumel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kern Dreumel vergeleken met de West Maas en Waal en Nederland.

Huizenprijzen in Kern Dreumel West Maas en Waal

Starterswoningen in Kern Dreumel West Maas en Waal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kern Dreumel West Maas en Waal zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kern Dreumel West Maas en Waal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kern Dreumel West Maas en Waal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kern Dreumel West Maas en Waal

Wil je een huis kopen in Kern Dreumel West Maas en Waal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kern Dreumel West Maas en Waal . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kern Dreumel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kern Dreumel.

Bekijk alle koopwoningen in Kern Dreumel West Maas en Waal. Zoek je huurwoning in Kern Dreumel West Maas en Waal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kern Dreumel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kern Dreumel is 3.289 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.066 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kern Dreumel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kern Dreumel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kern Dreumel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kern Dreumel. De buurt zelf valt binnen de wijk Dreumel in de gemeente West Maas en Waal.

Kern Dreumel Buitengebied Dreumel

Alle straten van Kern Dreumel

Kern Dreumel bestaat uit 46 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.