Alle woningmarktinfo Meerdijk

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Meerdijk

Een eerste blik op Meerdijk

Meerdijk is een buurt in de gemeente Waalwijk. Deze buurt telt volgens het CBS 29.525 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 666.753 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 666.753
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Meerdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meerdijk is 34 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meerdijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Meerdijk

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meerdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meerdijk. Een eengezinswoning in Meerdijk komt het meest (48%) voor. Daarna komt een portiekflat met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Meerdijk

In Meerdijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Meerdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Meerdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Meerdijk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Meerdijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Meerdijk vergeleken met de Waalwijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Meerdijk

Wil je een huis kopen in Meerdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meerdijk . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meerdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meerdijk.

Zoek je huurwoning in Meerdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Meerdijk.

Huizenprijzen in Meerdijk

Starterswoningen in Meerdijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Meerdijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meerdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Meerdijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Meerdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meerdijk is 3.841 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.962 euro).

Leeftijden Meerdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meerdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Meerdijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Meerdijk. De buurt zelf valt binnen de wijk Waalwijk in de gemeente Waalwijk.

Centrum Besoijen Baardwijk Laageinde Antoniusparochie Bloemenoord Zanddonk Meerdijk De Hoef Industrieterrein Zanddonk Industrieterrein Haven Buitengebied Waalwijk Noord Eikendonk Recreatieoord

Alle straten van Meerdijk

Meerdijk bestaat uit 62 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen