Huizenmarkt Zeewijksingel in Oost-Souburg (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zeewijksingel

Woningmarkt Zeewijksingel

Zeewijksingel is een buurt in de wijk Oost-Souburg en plaats Oost-Souburg binnen de gemeente Vlissingen. Deze buurt telt volgens het CBS 10.260 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zeewijksingel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 673.280 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 673.280
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Zeewijksingel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zeewijksingel is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zeewijksingel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zeewijksingel.

Woningen recent verkocht in Zeewijksingel

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zeewijksingel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zeewijksingel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zeewijksingel. Een eengezinswoning in Zeewijksingel komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Zeewijksingel

In Zeewijksingel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zeewijksingel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zeewijksingel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zeewijksingel
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Zeewijksingel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zeewijksingel vergeleken met de Vlissingen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Zeewijksingel waar ligt dat?

Woningen te koop Zeewijksingel

Wil je een huis kopen in Zeewijksingel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zeewijksingel . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zeewijksingel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zeewijksingel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zeewijksingel. Zoek je huurwoning in Zeewijksingel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zeewijksingel

Starterswoningen in Zeewijksingel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zeewijksingel zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zeewijksingel zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zeewijksingel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zeewijksingel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zeewijksingel is 2.568 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.870 euro).

Leeftijden Zeewijksingel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zeewijksingel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zeewijksingel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zeewijksingel. De buurt zelf valt binnen de wijk Oost-Souburg in de gemeente Vlissingen.

Kern Oost-Souburg West Zeewijksingel Schoonenburg - Groot Abeele Molenweg e.o. Landelijk gebied Oost-Souburg Kern Oost-Souburg Oost Schoonenburg Souburg-Noord

Alle straten van Zeewijksingel

Zeewijksingel bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.