Huizenmarkt De Hagen in Vianen (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Hagen

Woningmarkt De Hagen

De Hagen is een buurt in de wijk Vianen en plaats Vianen binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze buurt telt volgens het CBS 16.070 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Hagen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 285.798 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 285.798
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in De Hagen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Hagen is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Hagen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Hagen.

Woningen recent verkocht in De Hagen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Hagen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Hagen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in De Hagen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling De Hagen

In De Hagen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Hagen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Hagen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Hagen
Binnenring: Nederland

De Hagen waar ligt dat?

Woningen te koop De Hagen

Wil je een huis kopen in De Hagen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Hagen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Hagen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Hagen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in De Hagen.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Hagen. Zoek je huurwoning in De Hagen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Hagen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Hagen is 2.797 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.695 euro).

Leeftijden De Hagen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Hagen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Hagen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Hagen. De buurt zelf valt binnen de wijk Vianen in de gemeente Vijfheerenlanden.

Oude Stad Zederik De Hagen Vijfheerenlanden Industrieterrein Vianen Monnikenhof en Amaliastein Verspreide huizen Helsdingen Overige verspreide huizen Vianen

Alle straten van De Hagen

De Hagen bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Kwartelstraat