Huizenmarkt Vijfheerenlanden in Vianen (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Vijfheerenlanden

Woningmarkt Vijfheerenlanden

Vijfheerenlanden is een buurt in de wijk Vianen en plaats Vianen binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze buurt telt volgens het CBS 16.070 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vijfheerenlanden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 223.850 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 223.850
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Vijfheerenlanden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vijfheerenlanden is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vijfheerenlanden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vijfheerenlanden.

Woningen recent verkocht in Vijfheerenlanden

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vijfheerenlanden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vijfheerenlanden.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Vijfheerenlanden. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Vijfheerenlanden

In Vijfheerenlanden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vijfheerenlanden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vijfheerenlanden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vijfheerenlanden
Binnenring: Nederland

Vijfheerenlanden waar ligt dat?

Woningen te koop Vijfheerenlanden

Wil je een huis kopen in Vijfheerenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vijfheerenlanden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vijfheerenlanden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vijfheerenlanden.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Vijfheerenlanden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Vijfheerenlanden. Zoek je huurwoning in Vijfheerenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vijfheerenlanden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vijfheerenlanden is 2.226 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.556 euro).

Leeftijden Vijfheerenlanden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vijfheerenlanden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Vijfheerenlanden

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Vijfheerenlanden. De buurt zelf valt binnen de wijk Vianen in de gemeente Vijfheerenlanden.

Oude Stad Zederik De Hagen Vijfheerenlanden Industrieterrein Vianen Monnikenhof en Amaliastein Verspreide huizen Helsdingen Overige verspreide huizen Vianen