Huizenmarkt Monnikenhof en Amaliastein in Vianen (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Monnikenhof en Amaliastein

Woningmarkt Monnikenhof en Amaliastein

Monnikenhof en Amaliastein is een buurt in de wijk Vianen en plaats Vianen binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze buurt telt volgens het CBS 16.070 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Monnikenhof en Amaliastein. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 392.627 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 392.627
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Monnikenhof en Amaliastein

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Monnikenhof en Amaliastein is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Monnikenhof en Amaliastein moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Monnikenhof en Amaliastein.

Woningen recent verkocht in Monnikenhof en Amaliastein

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Monnikenhof en Amaliastein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Monnikenhof en Amaliastein.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Monnikenhof en Amaliastein. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Monnikenhof en Amaliastein

In Monnikenhof en Amaliastein wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Monnikenhof en Amaliastein

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Monnikenhof en Amaliastein (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Monnikenhof en Amaliastein
Binnenring: Nederland

Monnikenhof en Amaliastein waar ligt dat?

Woningen te koop Monnikenhof en Amaliastein

Wil je een huis kopen in Monnikenhof en Amaliastein? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Monnikenhof en Amaliastein . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Monnikenhof en Amaliastein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Monnikenhof en Amaliastein.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Monnikenhof en Amaliastein.

Bekijk hier alle koopwoningen in Monnikenhof en Amaliastein. Zoek je huurwoning in Monnikenhof en Amaliastein? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Monnikenhof en Amaliastein

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Monnikenhof en Amaliastein is 3.275 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.862 euro).

Leeftijden Monnikenhof en Amaliastein

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Monnikenhof en Amaliastein vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Monnikenhof en Amaliastein

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Monnikenhof en Amaliastein. De buurt zelf valt binnen de wijk Vianen in de gemeente Vijfheerenlanden.

Oude Stad Zederik De Hagen Vijfheerenlanden Industrieterrein Vianen Monnikenhof en Amaliastein Verspreide huizen Helsdingen Overige verspreide huizen Vianen