Huizenmarkt Industrieterrein Vianen in Vianen (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Industrieterrein Vianen

Woningmarkt Industrieterrein Vianen

Industrieterrein Vianen is een buurt in de wijk Vianen en plaats Vianen binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze buurt telt volgens het CBS 16.070 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Industrieterrein Vianen.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Industrieterrein Vianen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Industrieterrein Vianen is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Industrieterrein Vianen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Industrieterrein Vianen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Industrieterrein Vianen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Industrieterrein Vianen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Industrieterrein Vianen

In Industrieterrein Vianen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Industrieterrein Vianen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Industrieterrein Vianen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Industrieterrein Vianen
Binnenring: Nederland

Industrieterrein Vianen waar ligt dat?

Woningen te koop Industrieterrein Vianen

Wil je een huis kopen in Industrieterrein Vianen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Industrieterrein Vianen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Industrieterrein Vianen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Industrieterrein Vianen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Industrieterrein Vianen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Industrieterrein Vianen. Zoek je huurwoning in Industrieterrein Vianen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Industrieterrein Vianen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Industrieterrein Vianen is 3.572 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.625 euro).

Leeftijden Industrieterrein Vianen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Industrieterrein Vianen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Industrieterrein Vianen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Industrieterrein Vianen. De buurt zelf valt binnen de wijk Vianen in de gemeente Vijfheerenlanden.

Oude Stad Zederik De Hagen Vijfheerenlanden Industrieterrein Vianen Monnikenhof en Amaliastein Verspreide huizen Helsdingen Overige verspreide huizen Vianen