Huizenmarkt Meerkerk kern in Meerkerk (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Meerkerk kern

Woningmarkt Meerkerk kern

Meerkerk kern is een buurt in de wijk Meerkerk en plaats Meerkerk binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze buurt telt volgens het CBS 3.845 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerkerk kern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 469.378 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 469.378
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Meerkerk kern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meerkerk kern is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meerkerk kern moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Meerkerk kern.

Woningen recent verkocht in Meerkerk kern

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerkerk kern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meerkerk kern.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Meerkerk kern. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Meerkerk kern

In Meerkerk kern wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Meerkerk kern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Meerkerk kern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Meerkerk kern
Binnenring: Nederland

Meerkerk kern waar ligt dat?

Woningen te koop Meerkerk kern

Wil je een huis kopen in Meerkerk kern? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meerkerk kern . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meerkerk kern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meerkerk kern.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Meerkerk kern.

Bekijk hier alle koopwoningen in Meerkerk kern. Zoek je huurwoning in Meerkerk kern? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Meerkerk kern

Starterswoningen in Meerkerk kern zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Meerkerk kern zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meerkerk kern zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Meerkerk kern? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Meerkerk kern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meerkerk kern is 3.318 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.240 euro).

Leeftijden Meerkerk kern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meerkerk kern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Meerkerk kern

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Meerkerk kern. De buurt zelf valt binnen de wijk Meerkerk in de gemeente Vijfheerenlanden.

Meerkerk kern Meerkers Broek Meerkerk Polder