Alle woningmarktinfo Veendam-Zuid

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Veendam-Zuid

Een eerste blik op Veendam-Zuid

Veendam-Zuid is een buurt in de gemeente Veendam. Deze buurt telt volgens het CBS 19.920 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veendam-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 266.574 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 266.574
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Veendam-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Veendam-Zuid is 87 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Veendam-Zuid kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Veendam-Zuid

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veendam-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Veendam-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Veendam-Zuid. Een eengezinswoning in Veendam-Zuid komt het meest (37%) voor. Daarna komt een portiekflat met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Veendam-Zuid

In Veendam-Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Veendam-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Veendam-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Veendam-Zuid
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Veendam-Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Veendam-Zuid vergeleken met de Veendam en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Veendam-Zuid

Wil je een huis kopen in Veendam-Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Veendam-Zuid . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Veendam-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Veendam-Zuid.

Zoek je huurwoning in Veendam-Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Veendam-Zuid.

Huizenprijzen in Veendam-Zuid

Starterswoningen in Veendam-Zuid zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Veendam-Zuid zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Veendam-Zuid zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Veendam-Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Veendam-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Veendam-Zuid is 2.174 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.714 euro).

Leeftijden Veendam-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Veendam-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Veendam-Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Veendam-Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Veendam-kern in de gemeente Veendam.

Veendam-Centrum Veendam-Oude Ae Veendam-Middenweg en omgeving Veendam en omgeving station Veendam-Zuid Veendam-Sorghvliet Veendam-industriegebied Buitenwoel

Alle straten van Veendam-Zuid

Veendam-Zuid bestaat uit 13 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen