logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Veendam-kern in Veendam

Begrijp de huizenprijzen in Veendam-kern Veendam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Veendam-kern Veendam

Veendam-kern is een wijk in de plaats Veendam binnen de gemeente Veendam. Deze wijk telt volgens het CBS 20.025 inwoners. Momenteel staan er 32 woningen te koop en zijn er recent 294 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veendam-kern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 295.801 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 32
Woningen recent verkocht 294
Gemiddelde vraagprijs € 295.801
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Veendam-kern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Veendam-kern is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Veendam-kern kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Veendam-kern

Er zijn recent 294 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veendam-kern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Veendam-kern.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Veendam-kern. Een eengezinswoning in Veendam-kern komt het meest (65%) voor. Daarna komt een portiekflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Veendam-kern

In Veendam-kern wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Veendam-kern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Veendam-kern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Veendam-kern

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Veendam-kern vergeleken met de Veendam en Nederland.

Huizenprijzen in Veendam-kern Veendam

Starterswoningen in Veendam-kern Veendam zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Veendam-kern Veendam zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Veendam-kern Veendam zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Veendam-kern Veendam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Veendam-kern Veendam

Wil je een huis kopen in Veendam-kern Veendam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Veendam-kern Veendam . Er staan momenteel 32 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Veendam-kern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Veendam-kern.

Bekijk alle koopwoningen in Veendam-kern Veendam. Zoek je huurwoning in Veendam-kern Veendam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Veendam-kern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Veendam-kern is 2.244 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.106 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Veendam-kern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Veendam-kern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Veendam-kern

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Veendam-kern? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Veendam-kern

Veendam-Centrum Veendam-Oude Ae Veendam-Middenweg en omgeving Veendam en omgeving station Veendam-Zuid Veendam-Sorghvliet Veendam-industriegebied Buitenwoel