Huizenprijzen en de huizenmarkt Veendam-Sorghvliet in Veendam

Begrijp de huizenprijzen in Veendam-Sorghvliet Veendam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Veendam-Sorghvliet Veendam

Veendam-Sorghvliet is een buurt in de wijk Veendam-kern en plaats Veendam binnen de gemeente Veendam. Deze buurt telt volgens het CBS 19.920 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veendam-Sorghvliet. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 265.459 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 43
Gemiddelde vraagprijs € 265.459
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Veendam-Sorghvliet

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Veendam-Sorghvliet is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Veendam-Sorghvliet kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Veendam-Sorghvliet

Er zijn recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veendam-Sorghvliet. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Veendam-Sorghvliet.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Veendam-Sorghvliet. Een eengezinswoning in Veendam-Sorghvliet komt het meest (90%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Veendam-Sorghvliet

In Veendam-Sorghvliet wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Veendam-Sorghvliet

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Veendam-Sorghvliet (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Veendam-Sorghvliet

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Veendam-Sorghvliet vergeleken met de Veendam en Nederland.

Huizenprijzen in Veendam-Sorghvliet Veendam

Starterswoningen in Veendam-Sorghvliet Veendam zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Veendam-Sorghvliet Veendam zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Veendam-Sorghvliet Veendam zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Veendam-Sorghvliet Veendam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Veendam-Sorghvliet Veendam

Wil je een huis kopen in Veendam-Sorghvliet Veendam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Veendam-Sorghvliet Veendam . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Veendam-Sorghvliet alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Veendam-Sorghvliet.

Bekijk alle koopwoningen in Veendam-Sorghvliet Veendam. Zoek je huurwoning in Veendam-Sorghvliet Veendam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Veendam-Sorghvliet

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Veendam-Sorghvliet is 2.046 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.942 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Veendam-Sorghvliet

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Veendam-Sorghvliet vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Veendam-Sorghvliet

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Veendam-Sorghvliet. De buurt zelf valt binnen de wijk Veendam-kern in de gemeente Veendam.

Veendam-Centrum Veendam-Oude Ae Veendam-Middenweg en omgeving Veendam en omgeving station Veendam-Zuid Veendam-Sorghvliet Veendam-industriegebied Buitenwoel

Alle straten van Veendam-Sorghvliet

Veendam-Sorghvliet bestaat uit 81 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.