logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Wildervank

Begrijp de huizenprijzen in Wildervank met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Wildervank

Wildervank is een plaats in de gemeente Veendam. Deze plaats telt volgens het CBS 27.616 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wildervank. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 346.049 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 35
Gemiddelde vraagprijs € 346.049
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Wildervank

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wildervank is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wildervank kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Wildervank

Er zijn recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wildervank. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wildervank.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wildervank. Een eengezinswoning in Wildervank komt het meest (67%) voor. Daarna komt een herenhuis met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wildervank

In Wildervank wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wildervank

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wildervank (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Wildervank

Starterswoningen in Wildervank zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Wildervank zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wildervank zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Wildervank? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Wildervank

Wil je een huis kopen in Wildervank? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wildervank . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wildervank alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wildervank.

Bekijk alle koopwoningen in Wildervank. Zoek je huurwoning in Wildervank? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Wildervank

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wildervank is 2.253 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.256 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Wildervank

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wildervank vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Wildervank

Wildervank bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.