Buiten Wittevrouwen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Buiten Wittevrouwen

Een eerste blik op Buiten Wittevrouwen

Buiten Wittevrouwen is een buurt in de gemeente Utrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 32.855 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Buiten Wittevrouwen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 660.471 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 660.471
Percentage gezinnen met kinderen 13%

Verkoopduur woningen in Buiten Wittevrouwen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buiten Wittevrouwen is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buiten Wittevrouwen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buiten Wittevrouwen.

Woningen recent verkocht in Buiten Wittevrouwen

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buiten Wittevrouwen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buiten Wittevrouwen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buiten Wittevrouwen. Een portiekflat in Buiten Wittevrouwen komt het meest (34%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buiten Wittevrouwen

In Buiten Wittevrouwen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Buiten Wittevrouwen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Buiten Wittevrouwen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buiten Wittevrouwen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Buiten Wittevrouwen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buiten Wittevrouwen vergeleken met de Utrecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Buiten Wittevrouwen

Wil je een huis kopen in Buiten Wittevrouwen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buiten Wittevrouwen. Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buiten Wittevrouwen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buiten Wittevrouwen.

Huizenprijzen in Buiten Wittevrouwen

Starterswoningen in Buiten Wittevrouwen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buiten Wittevrouwen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buiten Wittevrouwen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buiten Wittevrouwen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buiten Wittevrouwen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buiten Wittevrouwen is 4.946 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Buiten Wittevrouwen is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Buiten Wittevrouwen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buiten Wittevrouwen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buiten Wittevrouwen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buiten Wittevrouwen. De buurt zelf valt binnen de wijk Oost in de gemeente Utrecht.

Buiten Wittevrouwen Oudwijk Abstede, Tolsteegsingel e.o. Sterrenwijk Rubenslaan en omgeving Watervogelbuurt L. Napoleonplantsoen en omgeving Maarschalkerweerd en Mereveld Schildersbuurt Wilhelminapark en omgeving De Uithof Rijnsweerd Galgenwaard en omgeving

Alle straten van Buiten Wittevrouwen

Buiten Wittevrouwen bestaat uit 38 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen