Alle woningmarktinfo Geerdijk in gemeente Twenterand

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Geerdijk

Een eerste blik op Geerdijk

Geerdijk is een plaats in de gemeente Twenterand. Deze plaats telt volgens het CBS 34.295 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geerdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 534.505 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 534.505
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Geerdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geerdijk is 66 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geerdijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Geerdijk

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geerdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geerdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geerdijk. Een eengezinswoning in Geerdijk komt het meest (87%) voor. Daarna komt een bungalow met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geerdijk

In Geerdijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Geerdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Geerdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Geerdijk
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Geerdijk

Wil je een huis kopen in Geerdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Geerdijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Geerdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geerdijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Geerdijk.

Zoek je huurwoning in Geerdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Geerdijk.

Huizenprijzen in Geerdijk

Starterswoningen in Geerdijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Geerdijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Geerdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Geerdijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Geerdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geerdijk is 2.606 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.629 euro).

Leeftijden Geerdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geerdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Geerdijk

Geerdijk bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen