Huizenprijzen en de huizenmarkt in Geerdijk

Begrijp de huizenprijzen in Geerdijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Geerdijk

Geerdijk is een plaats in de gemeente Twenterand. Deze plaats telt volgens het CBS 34.295 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geerdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 554.572 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 554.572
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Geerdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geerdijk is 67 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geerdijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Geerdijk

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geerdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geerdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geerdijk. Een eengezinswoning in Geerdijk komt het meest (92%) voor. Daarna komt een bungalow met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geerdijk

In Geerdijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Geerdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Geerdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Geerdijk

Starterswoningen in Geerdijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Geerdijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Geerdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Geerdijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Geerdijk

Wil je een huis kopen in Geerdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Geerdijk . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Geerdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geerdijk.

Bekijk alle koopwoningen in Geerdijk. Zoek je huurwoning in Geerdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Geerdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geerdijk is 3.026 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.091 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Geerdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geerdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Geerdijk

Geerdijk bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.