Kleurenbuurt Zuid

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kleurenbuurt Zuid

Een eerste blik op Kleurenbuurt Zuid

Kleurenbuurt Zuid is een buurt in de gemeente Tilburg. Deze buurt telt volgens het CBS 2.160 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Kleurenbuurt Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 287.261 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 287.261
Percentage gezinnen met kinderen 22%

Verkoopduur woningen in Kleurenbuurt Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kleurenbuurt Zuid is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kleurenbuurt Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kleurenbuurt Zuid.

Woningen recent verkocht in Kleurenbuurt Zuid

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kleurenbuurt Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kleurenbuurt Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kleurenbuurt Zuid. Een maisonnette in Kleurenbuurt Zuid komt het meest (39%) voor. Daarna komt een portiekflat met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kleurenbuurt Zuid

In Kleurenbuurt Zuid wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kleurenbuurt Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kleurenbuurt Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kleurenbuurt Zuid
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Kleurenbuurt Zuid

Wil je een huis kopen in Kleurenbuurt Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kleurenbuurt Zuid . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Kleurenbuurt Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kleurenbuurt Zuid.

Zoek je huurwoning in Kleurenbuurt Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Kleurenbuurt Zuid.

Huizenprijzen in Kleurenbuurt Zuid

Starterswoningen in Kleurenbuurt Zuid zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Kleurenbuurt Zuid zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kleurenbuurt Zuid zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kleurenbuurt Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kleurenbuurt Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kleurenbuurt Zuid is 2.774 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.770 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Kleurenbuurt Zuid is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Kleurenbuurt Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kleurenbuurt Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kleurenbuurt Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kleurenbuurt Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Andelbos Zuid in de gemeente Tilburg.

Het Wandelbos / Drijflanen Auteursbuurt Kleurenbuurt Zuid

Alle straten van Kleurenbuurt Zuid

Kleurenbuurt Zuid bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen