Alle woningmarktinfo Auteursbuurt

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Auteursbuurt

Een eerste blik op Auteursbuurt

Auteursbuurt is een buurt in de gemeente Tilburg. Deze buurt telt volgens het CBS 2.160 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Auteursbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 701.096 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 701.096
Percentage gezinnen met kinderen 22%

Verkoopduur woningen in Auteursbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Auteursbuurt is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Auteursbuurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Auteursbuurt.

Woningen recent verkocht in Auteursbuurt

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Auteursbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Auteursbuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Auteursbuurt. Een eengezinswoning in Auteursbuurt komt het meest (43%) voor. Daarna komt een portiekflat met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Auteursbuurt

In Auteursbuurt wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Auteursbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Auteursbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Auteursbuurt
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Auteursbuurt

Wil je een huis kopen in Auteursbuurt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Auteursbuurt . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Auteursbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Auteursbuurt.

Zoek je huurwoning in Auteursbuurt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Auteursbuurt.

Huizenprijzen in Auteursbuurt

Starterswoningen in Auteursbuurt zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Auteursbuurt zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Auteursbuurt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Auteursbuurt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Auteursbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Auteursbuurt is 2.816 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.762 euro).

Leeftijden Auteursbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Auteursbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Auteursbuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Auteursbuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Andelbos Zuid in de gemeente Tilburg.

Het Wandelbos / Drijflanen Auteursbuurt Kleurenbuurt Zuid

Alle straten van Auteursbuurt

Auteursbuurt bestaat uit 20 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen