Alle woningmarktinfo Burgemeestersbuurt

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Burgemeestersbuurt

Een eerste blik op Burgemeestersbuurt

Burgemeestersbuurt is een buurt in de gemeente Tilburg. Deze buurt telt volgens het CBS 3.990 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Burgemeestersbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 644.639 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 644.639
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Burgemeestersbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Burgemeestersbuurt is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Burgemeestersbuurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Burgemeestersbuurt.

Woningen recent verkocht in Burgemeestersbuurt

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Burgemeestersbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Burgemeestersbuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Burgemeestersbuurt. Een eengezinswoning in Burgemeestersbuurt komt het meest (79%) voor. Daarna komt een villa met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Burgemeestersbuurt

In Burgemeestersbuurt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Burgemeestersbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Burgemeestersbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Burgemeestersbuurt
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Burgemeestersbuurt

Wil je een huis kopen in Burgemeestersbuurt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Burgemeestersbuurt . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Burgemeestersbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Burgemeestersbuurt.

Zoek je huurwoning in Burgemeestersbuurt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Burgemeestersbuurt.

Huizenprijzen in Burgemeestersbuurt

Starterswoningen in Burgemeestersbuurt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Burgemeestersbuurt zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Burgemeestersbuurt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Burgemeestersbuurt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Burgemeestersbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Burgemeestersbuurt is 3.868 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.528 euro).

Leeftijden Burgemeestersbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Burgemeestersbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Burgemeestersbuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Burgemeestersbuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Zorgvlied in de gemeente Tilburg.

Friezenlaan Burgemeestersbuurt Staatsliedenbuurt West

Alle straten van Burgemeestersbuurt

Burgemeestersbuurt bestaat uit 21 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen