Alle woningmarktinfo Staatsliedenbuurt West

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Staatsliedenbuurt West

Een eerste blik op Staatsliedenbuurt West

Staatsliedenbuurt West is een buurt in de gemeente Tilburg. Deze buurt telt volgens het CBS 3.990 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Staatsliedenbuurt West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 356.939 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 356.939
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Staatsliedenbuurt West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Staatsliedenbuurt West is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Staatsliedenbuurt West kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Staatsliedenbuurt West

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Staatsliedenbuurt West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Staatsliedenbuurt West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Staatsliedenbuurt West. Een eengezinswoning in Staatsliedenbuurt West komt het meest (65%) voor. Daarna komt een portiekflat met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Staatsliedenbuurt West

In Staatsliedenbuurt West wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Staatsliedenbuurt West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Staatsliedenbuurt West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Staatsliedenbuurt West
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Staatsliedenbuurt West

Wil je een huis kopen in Staatsliedenbuurt West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Staatsliedenbuurt West . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Staatsliedenbuurt West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Staatsliedenbuurt West.

Zoek je huurwoning in Staatsliedenbuurt West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Staatsliedenbuurt West.

Huizenprijzen in Staatsliedenbuurt West

Starterswoningen in Staatsliedenbuurt West zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Staatsliedenbuurt West zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Staatsliedenbuurt West zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Staatsliedenbuurt West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Staatsliedenbuurt West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Staatsliedenbuurt West is 2.773 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.602 euro).

Leeftijden Staatsliedenbuurt West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Staatsliedenbuurt West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Staatsliedenbuurt West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Staatsliedenbuurt West. De buurt zelf valt binnen de wijk Zorgvlied in de gemeente Tilburg.

Friezenlaan Burgemeestersbuurt Staatsliedenbuurt West

Alle straten van Staatsliedenbuurt West

Staatsliedenbuurt West bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen