Huizenmarkt Friezenlaan in Tilburg (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Friezenlaan

Woningmarkt Friezenlaan

Friezenlaan is een buurt in de wijk Zorgvlied en plaats Tilburg binnen de gemeente Tilburg. Deze buurt telt volgens het CBS 3.990 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Friezenlaan. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 593.806 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 593.806
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Friezenlaan

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Friezenlaan is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Friezenlaan moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Friezenlaan.

Woningen recent verkocht in Friezenlaan

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Friezenlaan. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Friezenlaan.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Friezenlaan. Een portiekflat in Friezenlaan komt het meest (45%) voor. Daarna komt een maisonnette met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Friezenlaan

In Friezenlaan wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Friezenlaan

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Friezenlaan (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Friezenlaan
Binnenring: Nederland

Friezenlaan waar ligt dat?

Woningen te koop Friezenlaan

Wil je een huis kopen in Friezenlaan? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Friezenlaan . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Friezenlaan alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Friezenlaan.

Bekijk hier alle koopwoningen in Friezenlaan. Zoek je huurwoning in Friezenlaan? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Friezenlaan

Starterswoningen in Friezenlaan zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Friezenlaan zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Friezenlaan zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Friezenlaan? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Friezenlaan

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Friezenlaan is 3.961 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.441 euro).

Leeftijden Friezenlaan

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Friezenlaan vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Friezenlaan

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Friezenlaan. De buurt zelf valt binnen de wijk Zorgvlied in de gemeente Tilburg.

Friezenlaan Burgemeestersbuurt Staatsliedenbuurt West

Alle straten van Friezenlaan

Friezenlaan bestaat uit 13 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.