logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Friezenlaan in Tilburg

Begrijp de huizenprijzen in Friezenlaan Tilburg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Friezenlaan Tilburg

Friezenlaan is een buurt in de wijk Zorgvlied en plaats Tilburg binnen de gemeente Tilburg. Deze buurt telt volgens het CBS 4.250 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Friezenlaan. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 662.628 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 662.628
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Friezenlaan

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Friezenlaan is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Friezenlaan moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Friezenlaan.

Woningen recent verkocht in Friezenlaan

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Friezenlaan. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Friezenlaan.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Friezenlaan. Een portiekflat in Friezenlaan komt het meest (44%) voor. Daarna komt een maisonnette met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Friezenlaan

In Friezenlaan wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Friezenlaan

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Friezenlaan (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Friezenlaan Tilburg

Starterswoningen in Friezenlaan Tilburg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Friezenlaan Tilburg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Friezenlaan Tilburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Friezenlaan Tilburg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Friezenlaan Tilburg

Wil je een huis kopen in Friezenlaan Tilburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Friezenlaan Tilburg . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Friezenlaan alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Friezenlaan.

Bekijk alle koopwoningen in Friezenlaan Tilburg. Zoek je huurwoning in Friezenlaan Tilburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Friezenlaan

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Friezenlaan is 3.890 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.816 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Friezenlaan

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Friezenlaan vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Friezenlaan

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Friezenlaan. De buurt zelf valt binnen de wijk Zorgvlied in de gemeente Tilburg.

Friezenlaan Burgemeestersbuurt Staatsliedenbuurt West

Alle straten van Friezenlaan

Friezenlaan bestaat uit 13 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.