Alle woningmarktinfo Gemeente Tiel

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Tiel

Een eerste blik op Tiel

Tiel is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 41.465 inwoners. Momenteel staan er 146 woningen te koop en zijn er recent 400 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tiel. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 146
Woningen recent verkocht 400
Gemiddelde vraagprijs € 388.013
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Tiel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tiel is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tiel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tiel.

Woningen recent verkocht in Tiel

Er zijn recent 400 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tiel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tiel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tiel. Een eengezinswoning in Tiel komt het meest (55%) voor. Daarna komt een galerijflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tiel

In Tiel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Tiel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Tiel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tiel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Tiel

Wil je een huis kopen in Tiel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tiel . Er staan momenteel 146 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tiel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tiel.

Zoek je huurwoning in Tiel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Tiel.

Huizenprijzen in Tiel

Starterswoningen in Tiel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tiel zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tiel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tiel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tiel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tiel is 3.382 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.971 euro).

Leeftijden Tiel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tiel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Tiel

De gemeente Tiel telt 5 plaatsen.

Kapel Avezaath Kerk Avezaath Tiel Wadenoijen Zennewijnen

Alle wijken van Tiel

Tiel bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen