De Huizenmarkt in Kapel Avezaath (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kapel Avezaath

Woningmarkt Kapel Avezaath

Kapel Avezaath is een plaats in de gemeente Tiel. Deze plaats telt volgens het CBS 41.465 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kapel Avezaath. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 841.493 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 841.493
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Kapel Avezaath

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kapel Avezaath is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kapel Avezaath kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kapel Avezaath

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kapel Avezaath. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kapel Avezaath.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kapel Avezaath. Een eengezinswoning in Kapel Avezaath komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kapel Avezaath

In Kapel Avezaath wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kapel Avezaath

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kapel Avezaath (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kapel Avezaath
Binnenring: Nederland

Kapel Avezaath waar ligt dat?

Woningen te koop Kapel Avezaath

Wil je een huis kopen in Kapel Avezaath? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kapel Avezaath . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kapel Avezaath alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kapel Avezaath.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kapel Avezaath. Zoek je huurwoning in Kapel Avezaath? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kapel Avezaath

Starterswoningen in Kapel Avezaath zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kapel Avezaath zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kapel Avezaath zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kapel Avezaath? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kapel Avezaath

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kapel Avezaath is 4.368 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.482 euro).

Leeftijden Kapel Avezaath

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kapel Avezaath vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kapel Avezaath

Kapel Avezaath bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.