logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kapel Avezaath

Begrijp de huizenprijzen in Kapel Avezaath met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kapel Avezaath

Kapel Avezaath is een plaats in de gemeente Tiel. Deze plaats telt volgens het CBS 42.604 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kapel Avezaath. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 755.712 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 755.712
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Kapel Avezaath

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kapel Avezaath is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kapel Avezaath moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kapel Avezaath.

Woningen recent verkocht in Kapel Avezaath

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kapel Avezaath. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kapel Avezaath.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kapel Avezaath. Een eengezinswoning in Kapel Avezaath komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kapel Avezaath

In Kapel Avezaath wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kapel Avezaath

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kapel Avezaath (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kapel Avezaath

Starterswoningen in Kapel Avezaath zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kapel Avezaath zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kapel Avezaath zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kapel Avezaath? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kapel Avezaath

Wil je een huis kopen in Kapel Avezaath? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kapel Avezaath . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kapel Avezaath alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kapel Avezaath.

Bekijk alle koopwoningen in Kapel Avezaath. Zoek je huurwoning in Kapel Avezaath? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kapel Avezaath

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kapel Avezaath is 3.203 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.286 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kapel Avezaath

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kapel Avezaath vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kapel Avezaath

Kapel Avezaath bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.