logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Tiel

Begrijp de huizenprijzen in Tiel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Tiel

Tiel is een plaats in de gemeente Tiel. Deze plaats telt volgens het CBS 42.604 inwoners. Momenteel staan er 62 woningen te koop en zijn er recent 218 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tiel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 396.657 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 62
Woningen recent verkocht 218
Gemiddelde vraagprijs € 396.657
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Tiel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tiel is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tiel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tiel.

Woningen recent verkocht in Tiel

Er zijn recent 218 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tiel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tiel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tiel. Een eengezinswoning in Tiel komt het meest (56%) voor. Daarna komt een galerijflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tiel

In Tiel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tiel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tiel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Tiel

Starterswoningen in Tiel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tiel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tiel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Tiel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Tiel

Wil je een huis kopen in Tiel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tiel . Er staan momenteel 62 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tiel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tiel.

Bekijk alle koopwoningen in Tiel. Zoek je huurwoning in Tiel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Tiel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tiel is 3.471 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.333 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Tiel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tiel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Tiel

Tiel bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.