Huizenprijzen en de huizenmarkt Sint-Annaland in Sint-Annaland

Begrijp de huizenprijzen in Sint-Annaland Tholen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sint-Annaland Tholen

Sint-Annaland is een buurt in de wijk Sint-Annaland en plaats Sint-Annaland binnen de gemeente Tholen. Deze buurt telt volgens het CBS 3.670 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Annaland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 307.417 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 307.417
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Sint-Annaland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint-Annaland is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint-Annaland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint-Annaland.

Woningen recent verkocht in Sint-Annaland

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Annaland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint-Annaland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint-Annaland. Een eengezinswoning in Sint-Annaland komt het meest (89%) voor. Daarna komt een bungalow met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint-Annaland

In Sint-Annaland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint-Annaland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint-Annaland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Sint-Annaland

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Sint-Annaland vergeleken met de Tholen en Nederland.

Huizenprijzen in Sint-Annaland Tholen

Starterswoningen in Sint-Annaland Tholen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint-Annaland Tholen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint-Annaland Tholen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sint-Annaland Tholen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sint-Annaland Tholen

Wil je een huis kopen in Sint-Annaland Tholen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint-Annaland Tholen . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint-Annaland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint-Annaland.

Bekijk alle koopwoningen in Sint-Annaland Tholen. Zoek je huurwoning in Sint-Annaland Tholen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sint-Annaland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint-Annaland is 2.450 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (2.448 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sint-Annaland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint-Annaland vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Sint-Annaland

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Sint-Annaland. De buurt zelf valt binnen de wijk Sint-Annaland in de gemeente Tholen.

Sint-Annaland Verspreide huizen Sint-Annaland

Alle straten van Sint-Annaland

Sint-Annaland bestaat uit 62 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.