Huizenprijzen en de huizenmarkt Oud-Vossemeer in Oud-Vossemeer

Begrijp de huizenprijzen in Oud-Vossemeer Tholen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oud-Vossemeer Tholen

Oud-Vossemeer is een buurt in de wijk Oud-Vossemeer en plaats Oud-Vossemeer binnen de gemeente Tholen. Deze buurt telt volgens het CBS 2.705 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud-Vossemeer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 366.110 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 366.110
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oud-Vossemeer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oud-Vossemeer is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oud-Vossemeer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oud-Vossemeer.

Woningen recent verkocht in Oud-Vossemeer

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud-Vossemeer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oud-Vossemeer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oud-Vossemeer. Een eengezinswoning in Oud-Vossemeer komt het meest (84%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oud-Vossemeer

In Oud-Vossemeer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oud-Vossemeer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oud-Vossemeer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Oud-Vossemeer

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oud-Vossemeer vergeleken met de Tholen en Nederland.

Huizenprijzen in Oud-Vossemeer Tholen

Starterswoningen in Oud-Vossemeer Tholen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oud-Vossemeer Tholen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oud-Vossemeer Tholen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oud-Vossemeer Tholen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oud-Vossemeer Tholen

Wil je een huis kopen in Oud-Vossemeer Tholen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oud-Vossemeer Tholen . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oud-Vossemeer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oud-Vossemeer.

Bekijk alle koopwoningen in Oud-Vossemeer Tholen. Zoek je huurwoning in Oud-Vossemeer Tholen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oud-Vossemeer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oud-Vossemeer is 2.725 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.337 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oud-Vossemeer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oud-Vossemeer vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oud-Vossemeer

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oud-Vossemeer. De buurt zelf valt binnen de wijk Oud-Vossemeer in de gemeente Tholen.

Oud-Vossemeer Verspreide huizen Oud-Vossemeer

Alle straten van Oud-Vossemeer

Oud-Vossemeer bestaat uit 44 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.