Alle woningmarktinfo Zuidpoort

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Zuidpoort

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Zuidpoort

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidpoort. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuidpoort.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Zuidpoort. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Zuidpoort

In Zuidpoort wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Zuidpoort

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Zuidpoort (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zuidpoort
Binnenring: Nederland

Zuidpoort waar ligt dat?

Woningen te koop in Zuidpoort

Wil je een huis kopen in Zuidpoort? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuidpoort . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuidpoort alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuidpoort.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Zuidpoort.

Zoek je huurwoning in Zuidpoort? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Zuidpoort.

Huizenprijzen in Zuidpoort

Starterswoningen in Zuidpoort zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zuidpoort zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuidpoort zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zuidpoort? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Leeftijden Zuidpoort

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuidpoort vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zuidpoort

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zuidpoort. De buurt zelf valt binnen de wijk Terneuzen West in de gemeente Terneuzen.

Handelspoort Noorderdokken Zevenaar Zuidpoort

Alle straten van Zuidpoort

Zuidpoort bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.