Alle woningmarktinfo Noorderdokken

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Noorderdokken

Een eerste blik op Noorderdokken

Noorderdokken is een buurt in de gemeente Terneuzen. Deze buurt telt volgens het CBS 85 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noorderdokken.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Noorderdokken

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noorderdokken is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Noorderdokken

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noorderdokken. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noorderdokken.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Noorderdokken. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noorderdokken. Een eengezinswoning in Noorderdokken komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Noorderdokken

In Noorderdokken wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Noorderdokken

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Noorderdokken (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noorderdokken
Binnenring: Nederland

Noorderdokken waar ligt dat?

Woningen te koop in Noorderdokken

Wil je een huis kopen in Noorderdokken? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noorderdokken . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noorderdokken alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noorderdokken.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Noorderdokken.

Zoek je huurwoning in Noorderdokken? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Noorderdokken.

Huizenprijzen in Noorderdokken

Starterswoningen in Noorderdokken zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noorderdokken zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noorderdokken zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noorderdokken? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noorderdokken

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noorderdokken is 1.294 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.353 euro).

Leeftijden Noorderdokken

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noorderdokken vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Noorderdokken

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Noorderdokken. De buurt zelf valt binnen de wijk Terneuzen West in de gemeente Terneuzen.

Handelspoort Noorderdokken Zevenaar Zuidpoort

Alle straten van Noorderdokken

Noorderdokken bestaat uit 11 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.