Alle woningmarktinfo Handelspoort

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Handelspoort

Een eerste blik op Handelspoort

Handelspoort is een buurt in de gemeente Terneuzen. Deze buurt telt volgens het CBS 85 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Handelspoort. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 194.370 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 194.370
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Handelspoort

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Handelspoort is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Handelspoort

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Handelspoort. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Handelspoort.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Handelspoort. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Handelspoort. Een eengezinswoning in Handelspoort komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Handelspoort

In Handelspoort wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Handelspoort

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Handelspoort (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Handelspoort
Binnenring: Nederland

Handelspoort waar ligt dat?

Woningen te koop in Handelspoort

Wil je een huis kopen in Handelspoort? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Handelspoort . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Handelspoort alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Handelspoort.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Handelspoort.

Zoek je huurwoning in Handelspoort? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Handelspoort.

Huizenprijzen in Handelspoort

Starterswoningen in Handelspoort zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Handelspoort zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Handelspoort zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Handelspoort? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Handelspoort

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Handelspoort is 279 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (279 euro).

Leeftijden Handelspoort

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Handelspoort vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Handelspoort

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Handelspoort. De buurt zelf valt binnen de wijk Terneuzen West in de gemeente Terneuzen.

Handelspoort Noorderdokken Zevenaar Zuidpoort

Alle straten van Handelspoort

Handelspoort bestaat uit 14 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.