Alle woningmarktinfo Zevenaar

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Zevenaar

Een eerste blik op Zevenaar

Zevenaar is een buurt in de gemeente Terneuzen. Deze buurt telt volgens het CBS 85 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zevenaar.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Zevenaar

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zevenaar is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Zevenaar

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zevenaar. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zevenaar.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Zevenaar. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zevenaar. Een bungalow in Zevenaar komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Zevenaar

In Zevenaar wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Zevenaar

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Zevenaar (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zevenaar
Binnenring: Nederland

Zevenaar waar ligt dat?

Woningen te koop in Zevenaar

Wil je een huis kopen in Zevenaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zevenaar . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zevenaar alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zevenaar.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Zevenaar.

Zoek je huurwoning in Zevenaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Zevenaar.

Huizenprijzen in Zevenaar

Starterswoningen in Zevenaar zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zevenaar zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zevenaar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zevenaar? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zevenaar

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zevenaar is 4.316 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.357 euro).

Leeftijden Zevenaar

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zevenaar vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zevenaar

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zevenaar. De buurt zelf valt binnen de wijk Terneuzen West in de gemeente Terneuzen.

Handelspoort Noorderdokken Zevenaar Zuidpoort

Alle straten van Zevenaar

Zevenaar bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.