Huizenprijzen en de huizenmarkt Uitwellingerga in Uitwellingerga

Begrijp de huizenprijzen in Uitwellingerga Súdwest-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Uitwellingerga Súdwest-Fryslân

Uitwellingerga is een buurt in de wijk Zuidoost IJLst en plaats Uitwellingerga binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze buurt telt volgens het CBS 1.460 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uitwellingerga. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.570.715 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.570.715
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Uitwellingerga

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Uitwellingerga is 95 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Uitwellingerga kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Uitwellingerga

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uitwellingerga. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Uitwellingerga.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Uitwellingerga. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Uitwellingerga. Een eengezinswoning in Uitwellingerga komt het meest (74%) voor. Daarna komt een villa met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Uitwellingerga

In Uitwellingerga wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Uitwellingerga

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Uitwellingerga (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Uitwellingerga

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Uitwellingerga vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Huizenprijzen in Uitwellingerga Súdwest-Fryslân

Starterswoningen in Uitwellingerga Súdwest-Fryslân zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Uitwellingerga Súdwest-Fryslân zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Uitwellingerga Súdwest-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Uitwellingerga Súdwest-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Uitwellingerga Súdwest-Fryslân

Wil je een huis kopen in Uitwellingerga Súdwest-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Uitwellingerga Súdwest-Fryslân . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Uitwellingerga alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Uitwellingerga.

Bekijk alle koopwoningen in Uitwellingerga Súdwest-Fryslân. Zoek je huurwoning in Uitwellingerga Súdwest-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Uitwellingerga

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Uitwellingerga is 4.391 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.338 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Uitwellingerga

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Uitwellingerga vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Uitwellingerga

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Uitwellingerga. De buurt zelf valt binnen de wijk Zuidoost IJLst in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Oppenhuizen Uitwellingerga Verspreide huizen Oppenhuizen Verspreide huizen

Alle straten van Uitwellingerga

Uitwellingerga bestaat uit 11 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.