Huizenmarkt Tienhoven-Oud Maarsseveen in Tienhoven (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Tienhoven-Oud Maarsseveen

Woningmarkt Tienhoven-Oud Maarsseveen

Tienhoven-Oud Maarsseveen is een buurt in de wijk Tienhoven en plaats Tienhoven binnen de gemeente Stichtse Vecht. Deze buurt telt volgens het CBS 1.750 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tienhoven-Oud Maarsseveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 957.332 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 957.332
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Tienhoven-Oud Maarsseveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tienhoven-Oud Maarsseveen is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tienhoven-Oud Maarsseveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Tienhoven-Oud Maarsseveen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tienhoven-Oud Maarsseveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tienhoven-Oud Maarsseveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tienhoven-Oud Maarsseveen. Een eengezinswoning in Tienhoven-Oud Maarsseveen komt het meest (62%) voor. Daarna komt een villa met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tienhoven-Oud Maarsseveen

In Tienhoven-Oud Maarsseveen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tienhoven-Oud Maarsseveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tienhoven-Oud Maarsseveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tienhoven-Oud Maarsseveen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Tienhoven-Oud Maarsseveen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Tienhoven-Oud Maarsseveen vergeleken met de Stichtse Vecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Tienhoven-Oud Maarsseveen waar ligt dat?

Woningen te koop Tienhoven-Oud Maarsseveen

Wil je een huis kopen in Tienhoven-Oud Maarsseveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tienhoven-Oud Maarsseveen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tienhoven-Oud Maarsseveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tienhoven-Oud Maarsseveen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Tienhoven-Oud Maarsseveen. Zoek je huurwoning in Tienhoven-Oud Maarsseveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Tienhoven-Oud Maarsseveen

Starterswoningen in Tienhoven-Oud Maarsseveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Tienhoven-Oud Maarsseveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tienhoven-Oud Maarsseveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tienhoven-Oud Maarsseveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tienhoven-Oud Maarsseveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tienhoven-Oud Maarsseveen is 5.368 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.654 euro).

Leeftijden Tienhoven-Oud Maarsseveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tienhoven-Oud Maarsseveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Tienhoven-Oud Maarsseveen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Tienhoven-Oud Maarsseveen. De buurt zelf valt binnen de wijk Tienhoven in de gemeente Stichtse Vecht.

Molenpolder Bethunepolder-Noord Tienhoven-Oud Maarsseveen

Alle straten van Tienhoven-Oud Maarsseveen

Tienhoven-Oud Maarsseveen bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.