Huizenmarkt Bethunepolder-Noord in Maarssen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bethunepolder-Noord

Woningmarkt Bethunepolder-Noord

Bethunepolder-Noord is een buurt in de wijk Tienhoven en plaats Maarssen binnen de gemeente Stichtse Vecht. Deze buurt telt volgens het CBS 1.750 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bethunepolder-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.057.869 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.057.869
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Bethunepolder-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bethunepolder-Noord is 67 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bethunepolder-Noord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bethunepolder-Noord

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bethunepolder-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bethunepolder-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bethunepolder-Noord. Een eengezinswoning in Bethunepolder-Noord komt het meest (43%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 36% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bethunepolder-Noord

In Bethunepolder-Noord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bethunepolder-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bethunepolder-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bethunepolder-Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Bethunepolder-Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bethunepolder-Noord vergeleken met de Stichtse Vecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Bethunepolder-Noord waar ligt dat?

Woningen te koop Bethunepolder-Noord

Wil je een huis kopen in Bethunepolder-Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bethunepolder-Noord . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bethunepolder-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bethunepolder-Noord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bethunepolder-Noord. Zoek je huurwoning in Bethunepolder-Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bethunepolder-Noord

Starterswoningen in Bethunepolder-Noord zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bethunepolder-Noord zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bethunepolder-Noord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bethunepolder-Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bethunepolder-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bethunepolder-Noord is 5.576 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.884 euro).

Leeftijden Bethunepolder-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bethunepolder-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bethunepolder-Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bethunepolder-Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Tienhoven in de gemeente Stichtse Vecht.

Molenpolder Bethunepolder-Noord Tienhoven-Oud Maarsseveen

Alle straten van Bethunepolder-Noord

Bethunepolder-Noord bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.