logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Vollenhove in Vollenhove

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Vollenhove Steenwijkerland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Vollenhove Steenwijkerland

Verspreide huizen Vollenhove is een buurt in de wijk Vollenhove en plaats Vollenhove binnen de gemeente Steenwijkerland. Deze buurt telt volgens het CBS 4.370 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Vollenhove. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 544.073 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 544.073
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Vollenhove

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Vollenhove is 77 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Vollenhove kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Vollenhove

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Vollenhove. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Vollenhove.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Vollenhove. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Vollenhove. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Vollenhove komt het meest (38%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Vollenhove

In Verspreide huizen Vollenhove wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Vollenhove

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Vollenhove (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Vollenhove

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Vollenhove vergeleken met de Steenwijkerland en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Vollenhove Steenwijkerland

Starterswoningen in Verspreide huizen Vollenhove Steenwijkerland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Vollenhove Steenwijkerland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Vollenhove Steenwijkerland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Vollenhove Steenwijkerland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Vollenhove Steenwijkerland

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Vollenhove Steenwijkerland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Vollenhove Steenwijkerland . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Vollenhove alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Vollenhove.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Vollenhove Steenwijkerland. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Vollenhove Steenwijkerland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Vollenhove

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Vollenhove is 3.805 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.146 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Vollenhove

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Vollenhove vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Vollenhove

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Vollenhove. De buurt zelf valt binnen de wijk Vollenhove in de gemeente Steenwijkerland.

Vollenhove Moespot-Leeuwte Schaarkampen Verspreide huizen Vollenhove

Alle straten van Verspreide huizen Vollenhove

Verspreide huizen Vollenhove bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.