Huizenprijzen en de huizenmarkt Schaarkampen in Vollenhove

Begrijp de huizenprijzen in Schaarkampen Steenwijkerland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schaarkampen Steenwijkerland

Schaarkampen is een buurt in de wijk Vollenhove en plaats Vollenhove binnen de gemeente Steenwijkerland. Deze buurt telt volgens het CBS 4.260 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schaarkampen.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Schaarkampen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schaarkampen is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Schaarkampen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schaarkampen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schaarkampen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Schaarkampen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schaarkampen. Een woonboerderij in Schaarkampen komt het meest (67%) voor. Daarna komt een bungalow met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schaarkampen

In Schaarkampen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schaarkampen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schaarkampen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Schaarkampen Steenwijkerland

Starterswoningen in Schaarkampen Steenwijkerland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schaarkampen Steenwijkerland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schaarkampen Steenwijkerland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schaarkampen Steenwijkerland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schaarkampen Steenwijkerland

Wil je een huis kopen in Schaarkampen Steenwijkerland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schaarkampen Steenwijkerland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schaarkampen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schaarkampen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schaarkampen Steenwijkerland.

Bekijk alle koopwoningen in Schaarkampen Steenwijkerland. Zoek je huurwoning in Schaarkampen Steenwijkerland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schaarkampen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schaarkampen is 1.907 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schaarkampen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schaarkampen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schaarkampen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schaarkampen. De buurt zelf valt binnen de wijk Vollenhove in de gemeente Steenwijkerland.

Vollenhove Moespot-Leeuwte Schaarkampen Verspreide huizen Vollenhove

Alle straten van Schaarkampen

Schaarkampen bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.