Huizenmarkt Moespot-Leeuwte in Vollenhove (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Moespot-Leeuwte

Woningmarkt Moespot-Leeuwte

Moespot-Leeuwte is een buurt in de wijk Vollenhove en plaats Vollenhove binnen de gemeente Steenwijkerland. Deze buurt telt volgens het CBS 4.260 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moespot-Leeuwte. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 285.145 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 285.145
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Moespot-Leeuwte

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Moespot-Leeuwte is 7 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Moespot-Leeuwte moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Moespot-Leeuwte.

Woningen recent verkocht in Moespot-Leeuwte

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moespot-Leeuwte. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Moespot-Leeuwte.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Moespot-Leeuwte. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Moespot-Leeuwte. Een eengezinswoning in Moespot-Leeuwte komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Moespot-Leeuwte

In Moespot-Leeuwte wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Moespot-Leeuwte

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Moespot-Leeuwte (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Moespot-Leeuwte
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Moespot-Leeuwte

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Moespot-Leeuwte vergeleken met de Steenwijkerland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Moespot-Leeuwte waar ligt dat?

Woningen te koop Moespot-Leeuwte

Wil je een huis kopen in Moespot-Leeuwte? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Moespot-Leeuwte . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Moespot-Leeuwte alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Moespot-Leeuwte.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Moespot-Leeuwte.

Bekijk hier alle koopwoningen in Moespot-Leeuwte. Zoek je huurwoning in Moespot-Leeuwte? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Moespot-Leeuwte

Starterswoningen in Moespot-Leeuwte zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Moespot-Leeuwte zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Moespot-Leeuwte zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Moespot-Leeuwte? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Moespot-Leeuwte

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Moespot-Leeuwte is 3.828 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.226 euro).

Leeftijden Moespot-Leeuwte

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Moespot-Leeuwte vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Moespot-Leeuwte

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Moespot-Leeuwte. De buurt zelf valt binnen de wijk Vollenhove in de gemeente Steenwijkerland.

Vollenhove Moespot-Leeuwte Schaarkampen Verspreide huizen Vollenhove

Alle straten van Moespot-Leeuwte

Moespot-Leeuwte bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.