Huizenprijzen en de huizenmarkt in Wendelerweg in Vollenhove

Begrijp de huizenprijzen in Wendelerweg te Vollenhove met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Wendelerweg te Vollenhove

Wendelerweg is een straat in de plaats Vollenhove binnen de gemeente Steenwijkerland . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wendelerweg in Vollenhove. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 544.073
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Wendelerweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wendelerweg is 77 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wendelerweg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Wendelerweg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wendelerweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wendelerweg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Wendelerweg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Wendelerweg

In Wendelerweg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wendelerweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wendelerweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Wendelerweg te Vollenhove

Starterswoningen in Wendelerweg te Vollenhove zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Wendelerweg te Vollenhove zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wendelerweg te Vollenhove zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Wendelerweg te Vollenhove? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Wendelerweg te Vollenhove

Wil je een huis kopen in Wendelerweg te Vollenhove? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wendelerweg te Vollenhove . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wendelerweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wendelerweg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Wendelerweg te Vollenhove.

Bekijk alle koopwoningen in Wendelerweg te Vollenhove. Zoek je huurwoning in Wendelerweg te Vollenhove? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Wendelerweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wendelerweg is 3.805 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.146 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Wendelerweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wendelerweg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Wendelerweg in Vollenhove

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Wendelerweg te Vollenhove.

Adres Postcode Status
Wendelerweg 4 8325 PM Niet beschikbaar