Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kerkhoflaan in Willemsoord

Begrijp de huizenprijzen in Kerkhoflaan te Willemsoord met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kerkhoflaan te Willemsoord

Kerkhoflaan is een straat in de plaats Willemsoord binnen de gemeente Steenwijkerland . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kerkhoflaan in Willemsoord. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 689.498
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Kerkhoflaan

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kerkhoflaan is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kerkhoflaan kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kerkhoflaan

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kerkhoflaan. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kerkhoflaan.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kerkhoflaan. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Kerkhoflaan

In Kerkhoflaan wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kerkhoflaan

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kerkhoflaan (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kerkhoflaan te Willemsoord

Starterswoningen in Kerkhoflaan te Willemsoord zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Kerkhoflaan te Willemsoord zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kerkhoflaan te Willemsoord zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kerkhoflaan te Willemsoord? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kerkhoflaan te Willemsoord

Wil je een huis kopen in Kerkhoflaan te Willemsoord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kerkhoflaan te Willemsoord . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kerkhoflaan alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kerkhoflaan.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kerkhoflaan te Willemsoord.

Bekijk alle koopwoningen in Kerkhoflaan te Willemsoord. Zoek je huurwoning in Kerkhoflaan te Willemsoord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kerkhoflaan

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kerkhoflaan is 4.529 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.521 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kerkhoflaan

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kerkhoflaan vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Kerkhoflaan in Willemsoord

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Kerkhoflaan te Willemsoord.

Adres Postcode Status
Kerkhoflaan 4 8338 KG Niet beschikbaar