Huizenprijzen en de huizenmarkt in Engelsesteeg in Willemsoord

Begrijp de huizenprijzen in Engelsesteeg te Willemsoord met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Engelsesteeg te Willemsoord

Engelsesteeg is een straat in de plaats Willemsoord binnen de gemeente Steenwijkerland . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Engelsesteeg in Willemsoord. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 689.498
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Engelsesteeg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Engelsesteeg is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Engelsesteeg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Engelsesteeg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Engelsesteeg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Engelsesteeg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Engelsesteeg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Engelsesteeg

In Engelsesteeg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Engelsesteeg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Engelsesteeg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Engelsesteeg te Willemsoord

Starterswoningen in Engelsesteeg te Willemsoord zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Engelsesteeg te Willemsoord zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Engelsesteeg te Willemsoord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Engelsesteeg te Willemsoord? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Engelsesteeg te Willemsoord

Wil je een huis kopen in Engelsesteeg te Willemsoord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Engelsesteeg te Willemsoord . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Engelsesteeg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Engelsesteeg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Engelsesteeg te Willemsoord.

Bekijk alle koopwoningen in Engelsesteeg te Willemsoord. Zoek je huurwoning in Engelsesteeg te Willemsoord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Engelsesteeg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Engelsesteeg is 4.529 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.521 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Engelsesteeg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Engelsesteeg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Engelsesteeg in Willemsoord

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Engelsesteeg te Willemsoord.

Adres Postcode Status
Engelsesteeg 2 8338 KH Niet beschikbaar