Huizenprijzen en de huizenmarkt Nieuw-Vossemeer in Nieuw-Vossemeer

Begrijp de huizenprijzen in Nieuw-Vossemeer Steenbergen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuw-Vossemeer Steenbergen

Nieuw-Vossemeer is een buurt in de wijk Nieuw-Vossemeer en plaats Nieuw-Vossemeer binnen de gemeente Steenbergen. Deze buurt telt volgens het CBS 2.365 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Vossemeer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 297.392 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 297.392
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Nieuw-Vossemeer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw-Vossemeer is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw-Vossemeer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuw-Vossemeer.

Woningen recent verkocht in Nieuw-Vossemeer

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Vossemeer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw-Vossemeer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw-Vossemeer. Een eengezinswoning in Nieuw-Vossemeer komt het meest (89%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw-Vossemeer

In Nieuw-Vossemeer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw-Vossemeer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw-Vossemeer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Nieuw-Vossemeer

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nieuw-Vossemeer vergeleken met de Steenbergen en Nederland.

Huizenprijzen in Nieuw-Vossemeer Steenbergen

Starterswoningen in Nieuw-Vossemeer Steenbergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw-Vossemeer Steenbergen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw-Vossemeer Steenbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuw-Vossemeer Steenbergen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuw-Vossemeer Steenbergen

Wil je een huis kopen in Nieuw-Vossemeer Steenbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw-Vossemeer Steenbergen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw-Vossemeer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw-Vossemeer.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuw-Vossemeer Steenbergen. Zoek je huurwoning in Nieuw-Vossemeer Steenbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuw-Vossemeer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw-Vossemeer is 2.604 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.448 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuw-Vossemeer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw-Vossemeer vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Nieuw-Vossemeer

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Nieuw-Vossemeer. De buurt zelf valt binnen de wijk Nieuw-Vossemeer in de gemeente Steenbergen.

Nieuw-Vossemeer Verspreide huizen waaronder Pelsendijk en Rolaf

Alle straten van Nieuw-Vossemeer

Nieuw-Vossemeer bestaat uit 55 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.