Huizenmarkt Cadzand in Cadzand (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Cadzand

Woningmarkt Cadzand

Cadzand is een buurt in de wijk Cadzand en plaats Cadzand binnen de gemeente Sluis. Deze buurt telt volgens het CBS 740 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cadzand. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 751.462 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 751.462
Percentage gezinnen met kinderen 24%

Verkoopduur woningen in Cadzand

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Cadzand is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Cadzand moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Cadzand.

Woningen recent verkocht in Cadzand

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cadzand. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Cadzand.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Cadzand. Een eengezinswoning in Cadzand komt het meest (78%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Cadzand

In Cadzand wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Cadzand

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Cadzand (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Cadzand
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Cadzand

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Cadzand vergeleken met de Sluis en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Cadzand waar ligt dat?

Woningen te koop Cadzand

Wil je een huis kopen in Cadzand? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Cadzand . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Cadzand alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Cadzand.

Bekijk hier alle koopwoningen in Cadzand. Zoek je huurwoning in Cadzand? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Cadzand

Starterswoningen in Cadzand zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Cadzand zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Cadzand zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Cadzand? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Cadzand

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Cadzand is 5.089 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.239 euro).

Leeftijden Cadzand

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Cadzand vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Cadzand

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Cadzand. De buurt zelf valt binnen de wijk Cadzand in de gemeente Sluis.

Cadzand Cadzand-Bad Verspreide huizen Cadzand

Alle straten van Cadzand

Cadzand bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.