Schildersbuurt-West

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Schildersbuurt-West

Een eerste blik op Schildersbuurt-West

Schildersbuurt-West is een buurt in de gemeente 's-Gravenhage. Deze buurt telt volgens het CBS 31.335 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Schildersbuurt-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 224.068 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 224.068
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Schildersbuurt-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schildersbuurt-West is 43 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Schildersbuurt-West kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Schildersbuurt-West

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schildersbuurt-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schildersbuurt-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schildersbuurt-West. Een benedenwoning in Schildersbuurt-West komt het meest (32%) voor. Daarna komt een maisonnette met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schildersbuurt-West

In Schildersbuurt-West wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Schildersbuurt-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Schildersbuurt-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schildersbuurt-West
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Schildersbuurt-West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Schildersbuurt-West vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Schildersbuurt-West

Wil je een huis kopen in Schildersbuurt-West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schildersbuurt-West. Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schildersbuurt-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schildersbuurt-West.

Huizenprijzen in Schildersbuurt-West

Starterswoningen in Schildersbuurt-West zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Schildersbuurt-West zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schildersbuurt-West zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schildersbuurt-West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schildersbuurt-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schildersbuurt-West is 2.426 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.058 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Schildersbuurt-West is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Schildersbuurt-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schildersbuurt-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schildersbuurt-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schildersbuurt-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Schildersbuurt in de gemeente 's-Gravenhage.

Schildersbuurt-West Schildersbuurt-Noord Schildersbuurt-Oost

Alle straten van Schildersbuurt-West

Schildersbuurt-West bestaat uit 56 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen