Huizenprijzen en de huizenmarkt Schildersbuurt-Noord in Den Haag

Begrijp de huizenprijzen in Schildersbuurt-Noord 's-Gravenhage met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schildersbuurt-Noord 's-Gravenhage

Schildersbuurt-Noord is een buurt in de wijk Schildersbuurt en plaats Den Haag binnen de gemeente 's-Gravenhage. Deze buurt telt volgens het CBS 31.335 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schildersbuurt-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 402.456 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 402.456
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Schildersbuurt-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schildersbuurt-Noord is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schildersbuurt-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schildersbuurt-Noord.

Woningen recent verkocht in Schildersbuurt-Noord

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schildersbuurt-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schildersbuurt-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schildersbuurt-Noord. Een portiekflat in Schildersbuurt-Noord komt het meest (35%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schildersbuurt-Noord

In Schildersbuurt-Noord wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schildersbuurt-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schildersbuurt-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Schildersbuurt-Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Schildersbuurt-Noord vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Huizenprijzen in Schildersbuurt-Noord 's-Gravenhage

Starterswoningen in Schildersbuurt-Noord 's-Gravenhage zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schildersbuurt-Noord 's-Gravenhage zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schildersbuurt-Noord 's-Gravenhage zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schildersbuurt-Noord 's-Gravenhage? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schildersbuurt-Noord 's-Gravenhage

Wil je een huis kopen in Schildersbuurt-Noord 's-Gravenhage? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schildersbuurt-Noord 's-Gravenhage . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schildersbuurt-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schildersbuurt-Noord.

Bekijk alle koopwoningen in Schildersbuurt-Noord 's-Gravenhage. Zoek je huurwoning in Schildersbuurt-Noord 's-Gravenhage? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schildersbuurt-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schildersbuurt-Noord is 3.960 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.084 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schildersbuurt-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schildersbuurt-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schildersbuurt-Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schildersbuurt-Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Schildersbuurt in de gemeente 's-Gravenhage.

Schildersbuurt-West Schildersbuurt-Noord Schildersbuurt-Oost

Alle straten van Schildersbuurt-Noord

Schildersbuurt-Noord bestaat uit 46 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.