Schildersbuurt-Noord

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Schildersbuurt-Noord

Een eerste blik op Schildersbuurt-Noord

Schildersbuurt-Noord is een buurt in de gemeente 's-Gravenhage. Deze buurt telt volgens het CBS 31.335 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Schildersbuurt-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 233.932 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 233.932
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Schildersbuurt-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schildersbuurt-Noord is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schildersbuurt-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schildersbuurt-Noord.

Woningen recent verkocht in Schildersbuurt-Noord

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schildersbuurt-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schildersbuurt-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schildersbuurt-Noord. Een portiekflat in Schildersbuurt-Noord komt het meest (38%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schildersbuurt-Noord

In Schildersbuurt-Noord wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Schildersbuurt-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Schildersbuurt-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schildersbuurt-Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Schildersbuurt-Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Schildersbuurt-Noord vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Schildersbuurt-Noord

Wil je een huis kopen in Schildersbuurt-Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schildersbuurt-Noord. Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schildersbuurt-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schildersbuurt-Noord.

Huizenprijzen in Schildersbuurt-Noord

Starterswoningen in Schildersbuurt-Noord zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Schildersbuurt-Noord zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schildersbuurt-Noord zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schildersbuurt-Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schildersbuurt-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schildersbuurt-Noord is 2.656 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.519 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Schildersbuurt-Noord is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Schildersbuurt-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schildersbuurt-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schildersbuurt-Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schildersbuurt-Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Schildersbuurt in de gemeente 's-Gravenhage.

Schildersbuurt-West Schildersbuurt-Noord Schildersbuurt-Oost

Alle straten van Schildersbuurt-Noord

Schildersbuurt-Noord bestaat uit 46 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen